Maak hier je keuze

FURNDER = GEMAK

Gewoon je favoriete meubelen selecteren en bestellen voor een vast leasebedrag per maand. Wij zorgen voor een correcte gratis aflevering en montage. Geen ellenlange sessies in een winkel, busjes of aanhangers huren voor het vervoer naar je kamer.
Geen lange levertijden, wij hebben alle meubelen op voorraad en kunnen dus altijd snel leveren. Gewoon geen gedoe, dat is FURNDER.COM
 


HOE WERKT 'T

1. KIES EEN COMPLEET INTERIEUR

2. LEASE VOOR EEN LAAG BEDRAG PER MAAND

3. WIJ NEMEN CONTACT OP M.B.T. PLANNING

4. GRATIS BEZORGEN EN PLAATSEN*

5. GEGARANDEERD GENIETEN VAN JE INTERIEUR

*Voor levering naar de Waddeneilanden vragen wij een vergoeding. Vraag bij onze supportafdeling naar de mogelijkheden.


 

Niet meer ellenlange sessies in een winkel, geen busjes of aanhangers huren voor het vervoer van je meubels.
Gewoon geen gedoe. Dat is Furnder.comLEASE TERMIJNEN
Wij bieden een vast leasetermijn aan van 3 jaar. Wij bieden jou hiermee de mogelijkheid om op basis van jouw wensen onze meubelen te leasen. Zo is er voor iedere woonsituatie een passende interieur oplossing. De leaseovereenkomst wordt afgesloten met onze partner Elbuco BV**. Zodra je de bestelling hebt geplaatst, wordt er contact met jou opgenomen door Elbuco BV om de spelregels met je door te nemen. Wij bieden jou de mogelijkheid om op basis van jouw wensen onze meubelen te leasen.


**Jouw gegevens worden gebruikt voor het uitvoeren van een leaseovereenkomst die wordt gesloten met Kedin Consumenten Lease B.V. en/of Elbuco B.V. Deze gegevens zullen daarom tussen Kedin Consumenten Lease B.V. en/of Elbuco B.V. en Furnder.com worden uitgewisseld.


LEVERING EN GARANTIE
Zodra de leasing is goedgekeurd nemen wij contact met je op om een leverdatum te plannen. Hierbij moet je aanwezig zijn om ze contracten persoonlijk te kunnen ondertekenen. Zorg er wel voor dat er voldoende geld op je rekening staat om het maandelijkse leasebedrag te kunnen voldoen. Ontstaan er gebreken dan kan je
direct contact met ons opnemen via chat, telefoon en e-mail.

Check ons assortiment en laat je inspireren door onze meubelen van Project kwaliteit. Klik
hier voor het Furnder assortiment.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we hebben uw persoonlijke gegevens nodig om uw order correct uit te kunnen voeren.
Accepteer geselecteerde cookies