Maak hier je keuze

FURNDER = GEEN GEDOE


Furnder is een unieke speler in de studentenhuisvesting. Opgezet om het jou als student nog makkelijker te maken. Zonder gedoe ligt een eigentijds en voordelig interieur nu ook binnen jouw handbereik. Furnder levert meubelen op basis van lease. De meubelen worden altijd gratis afgeleverd en compleet voor je gemonteerd. Maak je keuze uit de verschillende interieur lijnen, je kunt kiezen uit de Basic Line, de Comfort Line en de Luxury Line. 


 

Zonder gedoe ligt een eigentijds en voordelig interieur nu ook binnen jouw handbereik
PROJECT KWALITEIT
Furnder maakt onderdeel uit van Instyle Concepts BV. Instyle Concepts levert turn-key interieur projecten aan Hotels, Recreatieparken, Zorg -en Studentenhuisvesting. Je krijgt dus professionele topkwaliteit meubelen geleverd voor je kamer.

 

Projectkwaliteitsmeubelen voor jouw kamer. Dat is Furnder.comKNAEK PARTNER
Wij zijn officieel partner van Knaek. Het grootste Loyaltyplatform voor studenten. Vanuit een toenemende vraag om studentenwoningen te voorzien van leasemeubelen is Furnder ontstaan. Voor een klein bedrag per maand geniet jij van de voordelen van Furnder. Kwaliteitsmeubelen voor Studentenprijzen. Ben je lid van Knaek? Dan ontvang je 1 maand gratis lease.


 

Als je meer wilt weten over Furnder, neem dan contact met ons op. We staan jou graag te woord !CONTACT
Je kunt ons bereiken op ons algemene telefoonnummer 038-20 555 99. Je kunt ons tevens via de Chat bereiken. Mailen kan uiteraard ook, ons mailadres is info@furnder.com

 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we hebben uw persoonlijke gegevens nodig om uw order correct uit te kunnen voeren.
Accepteer geselecteerde cookies