Maak hier je keuze

CIRCULAIRE ECONOMIE

1. HERGEBRUIK
2. WAARDEBEHOUD
3. MINDER VERBRUIK


Het zijn de sleutelwoorden van de circulaire economie. FURNDER.COM gelooft in de circulaire principes. Het is onze overtuiging dat goed ontworpen, duurzame producten garant staan voor een duurzaam interieur. Met alle voordelen van dien. 
Circulair ondernemen maakt een einde aan de toenemende vervuiling, stopt de ontginning van waardevolle gebieden en helpt de Wereldwijde sociale ongelijkheid terug te dringen.
 


WAT IS EEN CIRCULAIRE ECONOMIE ?
In vogelvlucht: de circulaire economie. Kijken we naar de ‘oude’ economie, dan wordt er lineair geproduceerd. We winnen grondstoffen, verwerken deze in producten en na gebruik worden producten weggegooid. In de circulaire economie – het woord zegt het al – maken we de cirkel rond. Het uitgangspunt is dat we grondstoffen en producten zoveel mogelijk hergebruiken en dus verspilling voorkomen. Door innovatief te ontwerpen en produceren. En slim te gebruiken.

Furnder.com maakt gebruik van FSC en PEFC hout. Dat betekent dat wij exact weten waar onze grondstoffen vandaan komen. Daarmee kunnen wij de productie stroom reguleren. Tijdens de ontwerpfase van onze meubelen houden wij al rekening met de grondstoffen en reststoffen zodat deze herhaaldelijk ingezet kunnen worden. Indien er rest stoffen ontstaan dan zorgen wij ervoor dat dit voor nieuwe grondstoffen gebruikt kunnen worden.

Zijn er toch nieuwe grondstoffen nodig? Dan gebruiken we zoveel mogelijk
hernieuwbare, lokale grondstoffen. Op deze manier werkt FURNDER.COM samen met partners, leveranciers en klanten aan een nieuwe, verbeterde kringloop.

 


 

FURNDER.COM zorgt binnenkort voor een complete collectie gerefurbished interieursCIRCULAIRE ECONOMIE IS GEEN HYPE
FURNDER.COM wil haar lease- collectie uitbreiden met meubelen die gerefurbished zijn. Dat betekent dat deze dusdanig hersteld zijn dat ze weer prima inzetbaar zijn voor een langere verhuur periode. Circulaire economie is geen hype! FURNDER.COM bewijst het !


GOED EN GOEDKOPER
Grondstoffen zijn eindig, we hebben tenslotte maar één aarde. De meeste zijn echter prima te hergebruiken. En voordat het zover is, kijkt FURNDER.COM naar mogelijkheden voor upgraden of repurpose.


DE VOORDELEN
FURNDER.COM zorgt binnenkort voor een complete collectie gerefurbished
interieurs.VOORDELEN VOOR JOU
- Meubilair van hoge kwaliteit
- Meubilair dat zijn waarde behoudt
- Altijd gevoelswaarde ‘nieuw’, ook als het om hergebruikt meubilair gaat
- Je betaalt alleen voor gebruik
- Een nog lager maandbedrag
- Je levert een positieve bijdrage aan het milieuVOORDELEN VOOR JOUW OMGEVING
- Geen grondstofverspilling
- Minder milieubelasting
- Meer lokale werkgelegenheid
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we hebben uw persoonlijke gegevens nodig om uw order correct uit te kunnen voeren.
Accepteer geselecteerde cookies